hudlege

Hudleger av Oslo Hudlegesenter

Oslo Hudlegesenter ligger i Oslo sentrum ikke langt fra Asker. Senteret ligger i Oslo sentrum nær slottsparken.

Spesialister

Våre hudleger behandler et stort antall pasienter fra Asker og omegn. Våre hudleger er:

hudlege

Hudlege Martin Enger

Hudlege Martin Enger er utdannet ved Rikshospitalet og i Sverige. Behandler alle hudproblemer og sykdommer. Har spesiell interesse for kirurgiske inngrep i huden. Tilbyr vurdering av fjerning av føflekker, hudkreft og solskadet hud. Har erfaring fra plastisk kirurgisk avdeling og kompetanse innen laserbehandling. Ser pasienter fra Asker med kort ventetid.

Hudlege Ellen Slevolden

Hudlege Ellen Slevolden er utdannet ved Rikshospitalet og behandler alle hudsykdommer. En av Norges mest erfarne i behandling av Psoriasis. Har interesse for fjerning av pigmentflekker og sprengte blodårer i huden. Tilbyr også svettebehandling under armene og hender. Ser pasienter fra Hudlege Asker med kort ventetid.

Hudege Linn Landrø

Hudlege Linn Landrø er utdannet ved Rikshospitalet. Hun har forsket på allergiske sykdommer elvelest og har doktorgrad innen behandling av kronisk immunsvikt. Tilbyr fjerning av pigmentflekker, sprengte blodkar og rynker. Ser pasienter fra Asker med kort ventetid.

Hudlege Kjetil Guldbakke

Hudlege Kjetil Guldbakke er en av Norges mest erfarne innenfor laserbehandling og kosmetiske inngrep huden. Ser pasienter fra Asker med hudkirurgiske problemstillinger. Typiske årsak til konsultasjon er rynker, sprengte blodkar i ansiktet og pigmentflekker. Tilbyr også kirurgisk fjerning av føflekker, skin tags, penile papler, talgvorter og skin tags.

Lokalisasjon

Oslo Hudlegesenter ligger 25 minutters kjøring fra Asker sentrum. Senteret ligger mellom Radisson blue hotell og slottsparkering. Du finner enkelt parkering i omliggende parkeringshus eller på gateplan.

Timebestilling

Pasienter fra Asker kan bestille time enkelt online eller på telefon 22 03 21 00.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *